dinsdag, 14 januari 2020 10:35

Beter omgaan met je tijd

Beter omgaan met je tijd Heb je ook wel eens het gevoel dat je ‘geleefd’ wordt en zou je graag meer controle willen over de ‘tijdvreters’ op je werk en thuis? Dan is de workshop “Beter omgaan met je tijd” van ‘van Houten&co’ iets voor jou.

Deze workshop bestaat uit 3 lessen en start op woensdag 5 februari van 19.30 tot 21.30 uur in Huis van Houten.

In de workshops neem je even afstand van de dagelijkse hectiek om scherp te krijgen wat er bij jou soepel loopt (daar krijg je energie van) en waar nog iets te winnen valt op het gebied van effectiever en efficiënter met je tijd omgaan (daar kun je energie en tijd mee besparen).

In de cursus krijg je veel handvatten en bruikbare tips en is er volop gelegenheid om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Aan het einde van de cursus ken je je eigen valkuilen en weet je deze aan te pakken of er anders mee om te gaan.

Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 - 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.