dinsdag, 03 maart 2020 11:33

Koffieplus voor Senioren: Speel mee met Jeu de Boules!

Bonjour! Het is weer tijd om een stukje Frankrijk naar Houten te halen! Op donderdag 12 maart wil Sportpunt Houten, samen met de ouderen uit Houten, de Koffieplus voor Senioren in het teken zetten van het Franse spelletje Jeu de Boules.

Vanaf maart speelt de groep weer buiten. Komt u ook?

In de zomermaanden vindt de Jeu de Boules onder andere weer gezellig plaats op de banen naast het gemeentehuis. De Jeu de Boules groep wilt u graag kennis laten maken met de gezellig- en saamhorigheid van het outdoor Jeu de Boules spelen. Een grote groep ouderen (gemiddeld 20 deelnemers) staat elke donderdag op de baan om een balletje te gooien.

Mocht Jeu de Boules voor u onbekend zijn? Geen probleem! Er zijn voldoende ouderen die u snel het spelletje leren begrijpen en er zal vanzelf een spannende strijd ontstaan om zo dicht mogelijk bij het doel te komen!

De Koffieplus voor Senioren is aanstaande donderdag 12 maart van 10.00 ‚Äď 12.00 bij de Jeu de Boules banen naast het gemeentehuis. We drinken eerst gezamenlijk een kopje koffie of thee .
Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.
Heeft u vragen, neem dan contact op met Robin Bergmans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-81458995.