zaterdag, 25 april 2020 21:33

Online concerten ‘Live Line’!

Vrijdag 1 mei wordt het eerste concert uitgezonden via facebook en youtube.

Aan de Slinger, Geels Events en Omroep Houten hebben de handen ineengeslagen om een viertal online concerten mogelijk te maken onder de naam ‘Live Line’. Eind april worden in de Theaterzaal van Aan de Slinger optredens zonder publiek opgenomen en op vrijdag 1, 8, 15 en 22 mei om 20.15 uur uitgezonden via Youtube en Facebook.

Aan het project ‘Live Line’ werken de volgende muzikanten mee: René van der Wel (zanger), Roland Verstappen (zanger), Margretha van der Laar (zangeres), Albert van Benthem (zanger), Steve Yocum (trombone), Ingrid Simons (zangeres), Dennis Haverlag (zanger), Emile Baars (zanger), DJ Alex en Luciën Matheeuwsen (contrabas), Miklós Fürst (saxen/dirigent Bigband Houten) en Diederik Ruisch (trompet) als gelegenheidsband Acoustic Jazz Trio.

Op vrijdag 1 mei om 20.15 uur worden de eerste optredens van René van der Wel en Acoustic Jazz Trio online geplaatst.

De concerten zijn te bekijken via de website en Facebook-pagina van Aan de Slinger (www.facebook.com/AandeSlinger ), Geels Events (www.facebook.com/GeelsEvents ) en Omroep Houten (www.facebook.com/OmroepHouten).
Daarnaast worden de opnames ook geplaatst op het Youtube-kanaal van Omroep Houten (https://www.youtube.com/user/omroephouten).

U kunt aan dit project bijdragen door Aan de Slinger met een financiële bijdrage te ondersteunen. De betrokken artiesten, Geels Events en Omroep Houten ondersteunen dit project belangeloos. Meer informatie over de uitzending van de optredens en het doneren staat op www.aandeslinger.nl