zaterdag, 09 mei 2020 09:52

3e Online concert ‘Live Line’!

Op vrijdag 15 mei 2020 om 20.15 uur wordt het derde online concert in de serie ‘Live Line’ uitgezonden, ditmaal met trombone muzikant Steve Yocum, zangeres Ingrid Simons en zanger Dennis Haverlag.

De in New York geboren muzikant Steve Yocum trad op met muzikanten als Johny Windhurst, Gene Krupa en Lionel Hampton en hij reist de wereld af met zijn eigen band Uncle Yoke’s Black Dog Jazz Band. Hij treedt met grote regelmaat op in de VS, Canada en Europa als een gewaardeerd (festival)solist.
Ingrid Simons vormde samen met Bernadette Kraakman het duo Double Trouble, hiermee verwierf Simons nationale bekendheid. Ook was ze actief als zangeres in T-Spoon en Ebonique. Ze is moeder van Eva Simons. Dennis Haverlag is een zanger die de muziek van vroeger graag levend houdt. Na een spontaan optreden in een kroeg is nooit meer gestopt. Een samenwerking met Ingrid Simons is het volgende hoofdstuk in zijn carrière.

Het concert is te bekijken via
de website en Facebook-pagina van Aan de Slinger (www.facebook.com/AandeSlinger ),
Geels Events (www.facebook.com/GeelsEvents ) en
Omroep Houten (www.facebook.com/OmroepHouten).
Daarnaast worden de opnames ook geplaatst op het Youtube-kanaal van Omroep Houten (https://www.youtube.com/user/omroephouten).

‘Live Line’ is een reeks van vier concerten op initiatief van Geels Events, Omroep Houten en Aan de Slinger, opgenomen in de theaterzaal en geheel online aangeboden. Afgelopen vrijdag 1 en 8 mei was het al genieten van de eerste twee online concerten van ‘Live Line’. Deze zijn nog steeds te bekijken via YouTube. Vrijdag 15 en 22 mei om 20.15 uur worden er nog twee online concerten uitgezonden.
De betrokken artiesten, Geels Events en Omroep Houten ondersteunen dit project belangeloos. U kunt aan dit project bijdragen door Aan de Slinger met een extra donatie te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 5,- maar meer mag natuurlijk ook.

Meer informatie www.aandeslinger.nl, onder het kopje Live Line.