vrijdag, 15 mei 2020 12:13

Laatste online concerten ‘Live Line’!

Op vrijdag 22 mei om 20.15 uur wordt het vierde en daarmee het laatste concert in de serie ‘Live Line’ uitgezonden, ditmaal met Emile Baars en DJ Alex.

Emile Baars is een sympathieke en swingende zanger. Met zijn zorgvuldig gekozen repertoire zorgt hij overal voor de juiste stemming. Inmiddels is de 2e single ‘LEVEN’ uitgebracht en op alle streamingdiensten te horen en te zien. DJ Alex mixt sinds 2000 alles wat danst en swingt. Classics, disco, hits, house, een lekker foute plaat en ook Funkybeats.

Het concert is te bekijken via de website en Facebook-pagina van Aan de Slinger (www.facebook.com/AandeSlinger ), Geels Events (www.facebook.com/GeelsEvents ) en Omroep Houten (www.facebook.com/OmroepHouten).
Daarnaast worden de opnames ook geplaatst op het Youtube-kanaal van Omroep Houten (https://www.youtube.com/user/omroephouten).

‘Live Line’ is een reeks van vier concerten op initiatief van Geels Events, Omroep Houten en Aan de Slinger, opgenomen in de theaterzaal en geheel online aangeboden. Afgelopen vrijdag 1, 8, en 15 mei heeft u al kunnen genieten van de eerdere drie concerten van de reeks. De betrokken artiesten, Geels Events en Omroep Houten ondersteunen dit project belangeloos. U kunt aan dit project bijdragen door Aan de Slinger met een extra donatie te ondersteunen. Dit kan al vanaf € 5,- maar meer mag natuurlijk ook. Meer informatie over de uitzending van de optredens, de deelnemende artiesten en het doneren staat op de homepage van www.aandeslinger.nl, onder het kopje Live Line.