zaterdag, 30 mei 2020 08:46

Corona-proof filmbezoek bij Aan de Slinger

Vanaf juni mag Aan de Slinger weer films draaien. De voorbereidingen zijn getroffen om dit veilig te laten plaatsvinden.

Het programma: ‘Little Woman’ te zien op dinsdag 2, donderdag 4 en vrijdag 5 juni om 20.00 uur. Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal over het leven van de zussen March met een topcast.
‘Mi Vida’ draait op dinsdag 9, donderdag 11 en vrijdag 12 juni om 20.00 uur. Een overtuigende film met Loes Luca als 60-plusser met een levensdilemma.
‘Emma’ te zien op dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 juni om 20.00 uur. Een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde.
‘La Vérité’ draait op dinsdag 23, donderdag 25 en vrijdag 26 juni om 20.00 uur. Voor de uitbreng van memoires van de Franse filmicoon Fabienne (Catherine Deneuve) keert haar dochter Lumir naar Parijs voor een reünie. 

We bieden u een zo fijn mogelijk avondje uit, met inachtneming van de regels. Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden, mensen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd.
Tickets koopt u vooraf via de website, of bij de voorverkoopadressen De Kler of de twee vestigingen van de Read Shop. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de avond zelf. Er is slechts een beperkt aantal tickets te koop op vaste rij- en stoelnummers, verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen. De tweetallen zijn voor mensen uit hetzelfde huishouden. Een compleet overzicht van de maatregels en richtlijnen staat op onze website: www.aandeslinger.nl

Flexwerken start weer
Beu van het thuiswerken? Vanaf dinsdag 2 juni 12.00 uur bent u weer van harte welkom in de foyer van Aan de Slinger. De koffie staat klaar en cateraar Deksel Lekker voorziet u graag van een heerlijke lunch. Ook hier geldt: houd 1,5 meter afstand van elkaar. Een flexwerkplek is gratis, reserveren is i.v.m. met de corona-maatregelen verplicht. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een compleet overzicht van de maatregelen vindt u bij de ingang van Aan de Slinger.