vrijdag, 12 juni 2020 13:52

Open air Pubquiz

Schrijf je nu in voor de speciale 24ste editie van de Heren van Houten PUB QUIZ: de OPEN AIR PUBQUIZ op donderdag 9 juli 2020 van 20:00 - 23:00 uur. 

In teams van 3-4 personen (LET OP: max. 4 p/team deze keer, vanwege corona protocol beperkingen) test je jullie algemene kennis met vragen in uiteenlopende categorieën tijdens een gezellige quiz tegen anderen... het begint allemaal rustig, maar al snel (zal je zien ) wordt iedereen fanatiek en wil toch iedereen winnen!
Inschrijving mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot en met maandag 6 juli en deelname is GRATIS. Bedenk een leuke naam voor je team en geef de namen door van je teamleden. Het is steeds een "volle bak", dus wacht niet te lang...

Wil je van tevoren een hapje komen eten, laat het dan even weten. Bij slecht weer zal het evenement moeten worden geannuleerd, want uitwijken naar binnen zal niet passen binnen het corona protocol.  Ontvangst van de pubquiz deelnemers is tussen 20.00-20.15 uur.

Grand Café / Bistro Heren van Houten
Het Rond 160, 3995 DP Houten