zondag, 25 april 2021 10:11

Doet u mee aan de FietsQuiz?

!Heeft u al gehoord van “Doortrappen”? Sportpunt Houten, ‘van Houten&co’ en Gemeente Houten zijn gezamenlijk een campagne gestart om senioren langer en veiliger te laten fietsen. De fietsinfrastructuur in Houten is goed, maar sommige senioren voelen zich niet altijd veilig op de fiets. Hier gaan we iets aan doen!

Op donderdag 6 mei is de aftrap van de campagne. Vanwege de coronapandemie starten we van 10.00-11.00 uur met een online en interactieve FietsQuiz. Hoe goed is uw verkeerskennis en –inzicht? Wilt u langer veilig kunnen fietsen? Doe mee en test uw kennis. De Quiz wordt gegeven door Frans Lueb, een fervent fietsexpert. Met verschillende stellingen en vragen stimuleert hij gedurende 60 minuten uw kennis over fietsveiligheid, regels en verkeersborden. 

Heeft u interesse? Meld u vóór 3 mei a.s. aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvangt u een link, waarmee u, zonder het installeren van Microsoft Teams, deel kunt nemen aan de FietsQuiz. Deelname is gratis.

Meer informatie over “Doortrappen” kunt u vinden op www.doortrappen.nl/houten.