donderdag, 29 april 2021 12:25

Vakantiespeurtocht Sneeuwwitje

Nieuwe vakantiespeurtocht voor gezinnen met jonge kinderen. Deze speurtocht begint bij de fietsenstalling van het speelfort (te herkennen aan de wapperende vlag) in Nieuw Wulven.

Kom je met de auto, parkeer dan aan de Binnenweg en loop de beleefroute (lengte 700 m) naar het speelfort. De route is ongeveer 2 km lang.

Dwaal mee met Sneeuwwitje door Nieuw Wulven en beleef het verhaal in deze eigentijdse en lokale versie van het bekende sprookje. Onderweg kunnen de kinderen speuren naar de dwergen die op diverse plekken langs de route staan. Met leuke natuuropdrachten voor onderweg en tips om thuis nog na te genieten.

De route is beschikbaar van 24 april t/m 16 mei via de onderstaande links.Groene-Maatjes-Speurtocht-Sneeuwwitje-1 Download   

routekaart-Sneeuwwitje Download  

Trek stevige schoenen aan, want het pad is af en toe modderig. Neem een afvalzak en een bakje met deksel mee voor de opdrachten. De speurtocht duurt ongeveer 2 uur (inclusief de opdrachten). Onderweg zijn volop speelmogelijkheden. Dus de kinderen zullen zich vast langer vermaken. Neem een picknick mee voor een lekker dagje bos!