maandag, 06 september 2021 18:08

Wielertoertocht voor Hospice Houten

Fiets jij mee op zaterdag 25 september 2021? Fietsen met vrienden, buren, familieleden of je bedrijf door het prachtige vlakke landschap van de Kromme Rijnstreek.

De route is geheel uitgezet door Wielertoerclub Houten ’80 en met GPS te volgen.
Een mooie onvergetelijke tocht over autoluwe wegen langs boomgaarden, rivierdijken, forten en kleinschalige boerderijen – een fietstocht die iedereen zonder problemen kan afleggen. Je kunt kiezen voor een tocht van 20 of 40 km.

Of zoek je meer uitdaging in een tocht voor de dunne bandjes. Deze tocht gaat verder door het prachtige landschap van de Lek, Kromme Rijn en Utrechtse Heuvelrug. Een toertocht van 70, 100 of 140 km met vlakke wegen, maar er wordt ook geklommen. Meer info en inschrijven via: www.wtchouten.nl

Je fietst niet alleen voor de sportiviteit en het plezier maar sponsort met je aanmelding voor 7 euro per persoon ook het goede doel. De opbrengst gaat naar het Hospice Kromme Rijnstreek. De Wielertoertocht Kromme Rijnstreek is een onderdeel van de Week van het Hospice.

Voor meer informatie over het goede doel zie deze website en voor een uitgebreide beschrijving van de toertocht, afstanden en de tijden www.wtchouten.nl

Je kunt informatie aanvragen over groepsaanmeldingen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..