dinsdag, 07 september 2021 10:06

Fruitplukdag op fort Werk aan de Waalse Wetering

Op zaterdag 18 september opent fort Werk aan de Waalse wetering in Tull en ‘t Waal haar deuren voor publiek in het kader van Open Monumentendag.

Er vinden verschillende activiteiten plaats op het buitenterrein,  zoals een fruitpluk-excursie per boerenkar naar de nabijgelegen hoogstamboomgaard. 
Er zijn leuke activiteiten op het fortterrein voor een klein prijsje.
Het fort zelf is ook open voor publiek. I.v.m. de corona-maatregelen leiden we binnen geen groepen rond, maar we bieden de gelegenheid het fort zelfstandig te verkennen aan de hand van een speurtocht.

Wil je zeker zijn van een plekje voor de fruitpluk excursie? Meld je aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens (naam, mailadres, telefoonnummer, tijdstip en het aantal personen). De excursie start om 10:30, 11:30 en 13:30 en kost €10.- pp. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee. Ook wordt er tussen 12:30 en 13:30 een heerlijke lunch geserveerd a €7,50.- pp. Ook hiervoor kunt u vooraf reserveren