zondag, 03 oktober 2021 14:35

Selectie cursussen Cursus & Co

Een selectie uit het cursusaanbod van Cursus&Co.

Tekenen en schilderen in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld
Houd jij van tekenen of schilderen en lijkt het je leuk om dat met anderen samen te doen? Per 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur start het Open Atelier bij Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld weer.  
Het Open Atelier in Schoneveld is er voor iedereen, die het gezellig vindt om met een groepje creatief bezig te zijn. Er wordt getekend of geschilderd met eigen materialen, net wat u zelf het liefste doet. Er is geen docent aanwezig. 

Wilt u meedoen? Loop gerust naar binnen! U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Er zijn geen kosten aan verbonden, u betaalt alleen een bijdrage voor genuttigde consumpties. 

Workshop “De juiste kleur voor jou!”
Zaterdag 13 november van 09.45 tot 11.45 uur organiseert Cursus&co de workshop “De juiste kleur voor jou!” in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld.  
Heb je ook kledingstukken in de kast hangen met het prijskaartje er nog aan? In de winkel leek het zo leuk maar thuis voel je je er toch niet prettig in. Grote kans dat de kleur niet past bij je uitstraling. De kleding die je draagt zou een aanvulling moeten zijn op jouw type huidskleur en de kleur van je haar en ogen. In deze workshop leer je hoe je zelf de juiste kleur bij jouw uiterlijk kunt herkennen. Bij deze workshop is een persoonlijk kleurenkaartje te koop waarop 17 kleuren staan afgebeeld die het beste bij jou passen.

Wil je deze workshop niet missen en/of wil je meer informatie? Kijk dan op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten en meld je aan!

Twee nieuwe Pilates-groepen bij Cursus&co
Vanaf oktober starten er twee nieuwe Pilates-groepen bij Cursus&co op de woensdagmiddag. Deze trainingen worden gegeven in Huis van Houten (boven de bibliotheek aan het Onderdoor). 
Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Daarnaast verbeter je jouw lichaamsbewustzijn en bouw je aan een betere houding. Zo kun je een soepele en sterke rug ontwikkelen. Pilates kan door iedereen beoefend worden, jong en oud, man en vrouw.

Er zijn nog maar een paar plekjes vrij, dus meld je snel aan! Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Er geldt een maximaal aantal personen, dus vol=vol. 

Deze activiteiten  worden georganiseerd door Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’. Voor vragen  kun je contact opnemen op  maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. 030 - 7001 525 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.