maandag, 11 oktober 2021 20:45

Houtense herdenkingsbijeenkomst

 Verdriet en afscheid in tijden van corona: aan wie denk jij? Op 30 oktober 2021 wordt door samenwerkende Houtense organisaties in Theater aan de Slinger een herdenkingsbijeenkomst gehouden. Een bijzonder samenzijn voor alle Houtenaren om stil te staan bij de mensen die we missen.

Juist nu, na een tijd waarin we door corona afstand moesten houden en afscheid niet altijd mogelijk was of anders was dan we wensten. We heten iedereen welkom die een dierbare – dichtbij of ver weg – verloor. Partners, kinderen, vrienden, buren die meeleven, maar ook zorgmedewerkers die veel te maken kregen met verlies zijn van harte uitgenodigd.Met woorden, beelden en muziek en met medewerking van nabestaanden, Houtense kunstenaars en musici herdenken we de overledenen en staan we stil bij wat het verlies betekent. Ook burgemeester Isabella deelt zijn ervaringen uit coronatijd. Voor aanvang kan ieder die dat wil de naam van de overleden dierbare een plaatsje geven in de speciale herdenkingsboom.
Met medewerking van Centrum voor Levensvragen Lekstroom, NGK de Lichtboog, Opstandingskerk, ‘van Houten&co’, Monuta, Theater Aan de Slinger, ’t Groentje, Omroep Houten, Zorgspectrum, gemeente Houten en vele vrijwilligers.

Wanneer: 30 oktober 2021
Tijd:        14.00 uur
Waar      Theater aan de Slinger
Tickets zijn gratis