dinsdag, 21 december 2021 12:27

Nieuwjaarsduik dit jaar digitaal

De 20e Nieuwjaarsduik Houten wordt een verlengde thuisduik uit blik. Maximaal 300 deelnemers nemen op 1 januari 2022 om klokslag 12.00 uur een “thuisduik” door een blik zeewater over hun hoofd te gieten.

Alle deelnemers uit Houten ontvangen kort na de inschrijving hun duikmuts, jubileum herinneringsvaantje en een goodiebag met verrassingen. Deze worden bij het opgegeven huisadres afgegeven tussen 27 en 30 december. Unox heeft voor de eerste 100 Houtense inschrijvers ook nog een uniek UNOX thuisduikblik beschikbaar gesteld.
Alle opvolgende aanmeldingen krijgen, op het blik na, hetzelfde uitgereikt. Helaas is het logistiek en financieel gezien niet mogelijk dit ook te realiseren voor de deelnemers buiten de gemeente. Zij zullen de duikmuts, herinneringsvaantje en een andere verassing per post toegezonden krijgen. Wij hopen daarom op begrip.

Inschrijving voor de duik kost € 6,50 per deelnemer. Voor 1 januari ontvangt iedereen dus minimaal het officiële jubileum vaantje, de duikmuts en een lekkernij thuis. Een vast deel van het inschrijfbedrag gaat deze editie naar het uitgekozen goed doel Water for Life. Klik  HIER om je in te schrijven

Elke deelnemer kan  na de duik een digitale foto van de deelname naar de Stichting Nieuwjaarsduik Houten sturen. Deze foto’s zullen geplaatst worden op onze website en kan de stichting Nieuwjaarsduik Houten gebruiken voor de promotie van toekomstige nieuwjaarsduiken.  Het e-mail adres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.