zaterdag, 29 januari 2022 13:38

Aan de Slinger is weer open

fotograaf Heleen Duli fotograaf Heleen Duli

Uiteraard coronaproof en dat kan bij Aan de Slinger. De geldende coronaregels staan op www.aandeslinger.nl 

GUIDO speelt zondagmiddag 6 februari om 15.00 uur het concert ‘Portraits of Tomorrow’ in de theaterzaal van Aan de Slinger. GUIDO is de theaternaam van pianist en componist Guido Heeneman. Zondagmiddag 6 februari gebruikt hij beelden als achtergrond voor zijn muziek. Droom weg, laat GUIDO rust brengen in de chaos van alledag. Naast de plekken in de tribune bieden we een aantal speciale ligplekken aan op het podium. Bestel een ticket via de website (www.aandeslinger.nl) en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een ligplek te reserveren. 

De Houtense gitarist Marc van Vugt speelt woensdagavond 9 februari samen met zangeres Leonie Meijer en muzikant Tollak Ollestad een concert in de theaterzaal van Aan de Slinger. Tollak was onlangs nog één van de finalisten van the Voice Senior. Dat belooft een prachtig concert met mooi muzikaal samenspel, woensdag 9 februari om 20.15 uur in Aan de Slinger. Meer info en tickets: www.aandeslinger.nlFilmprogramma

Onze filmprogrammeur heeft de mooiste films die we we zijn misgelopen in december en januari nogmaals geprogrammeerd. Deze maand o.a. op het programma: Spencer, The Lost Daughter en de zenuwslopende documentaire The Rescue. Het complete filmprogramma staat online www.aandeslinger.nl.