donderdag, 27 januari 2022 19:17

Vertelcafé Special met Esther de Jong: Boom

Aan de Slinger is weer open! Dat betekent dat Vertelcafé Houten op 6 februari doorgaat. Een vertelpodium waar je kunt luisteren naar de mooiste verhalen van meerdere vertellers en ook zelf mag komen vertellen. Maar deze keer hebben we een speciale, middag vullende voorstelling met één topverteller, Esther de Jong. Onder de titel: ‘Boom!’

Esther de Jong verhuisde een paar jaar geleden vanuit het centrum van Rotterdam naar het bosrijke Driebergen. Voor haar huis staat een oude beuk met aan de voet van de stam een holte waar zij precies in past. Met haar rug tegen de ruwe bast spreekt zij met deze beuk in een woordeloze taal. De boom vertelt haar verhalen die de wind hem brengt. Onder andere over een onbespeelbare harp en drie groene dames op een heuvel. 
Esther is verteller, vertelcoach en regisseur en vertelt graag persoonlijke verhalen, waarin een universele waarheid schuilt. Dit ontroerende en humoristische optreden wordt muzikaal omlijst door Anita van Leemput op de harp en zang van Carolien Krempel en Elske de Ruiter. Schuif aan onder de beuk en kom luisteren!

Het Vertelcafé vindt plaats in Aan de Slinger op zondagmiddag 6 februari om 14.30 u. Entree voor het theater € 5,- incl. drankje. te bestellen via https://www.aandeslinger.nl/programma/vertelcafe-houten. Reserveer snel in verband met het nog beperkt aantal plaatsen. Ter plekke kunt u een vrijwillige bijdrage doen voor de artiesten van het Vertelcafé Houten, contant in een ‘hoed’ of via Tikkie.

Vertelcafé Houten wordt georganiseerd door vertellers Saskia Bangma, Henk Gilhuis en Truus Tibben in samenwerking met Aan de Slinger.
Save the date: ook op zondagmiddag 24 april is er een Vertelcafé met een open podium. Volg ons op FB @vertelcafehouten en mail voor vragen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over het Vertelcafé kunt u contact opnemen met:Henk Gilhuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..