vrijdag, 04 februari 2022 11:09

Workshop over duurzaamheid: Onze toekomst in één verhaal

Dinsdagavond 22 maart van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Cursus&co van ‘van Houten&co’ in Theater Aan de Slinger een workshop over duurzaamheid: Onze toekomst in één verhaal. Deze workshop is mede mogelijk gemaakt door het Duurzaamheidsfonds Houten.

Energietransitie, gezonder eten, toekomst voor onze kinderen, eerlijke verdeling van arm en rijk. Kortom: het hele verhaal. In de media horen we telkens kleine stukjes over onze toekomst. Vaak nog somber ook. Duurder, vervelend, niet hoopgevend. Laat staan inspirerend. Nadenken over de toekomst is niet zo makkelijk, omdat alles met alles samen hangt. Maar als je die samenhang ziet, ontdek je een veel leuker en mooier beeld. Met kansen voor iedereen.

Workshopleider en auteur Leen Zevenbergen is al meer dan 25 jaar bezig met duurzaamheid. Op een leuke en vermakelijke manier laat hij zien dat het een gemiste kans is wanneer we niet het complete verhaal over een duurzame toekomst kennen. Pas als je het hele verhaal kent, weet je wat jijzelf als individu kunt doen.

Kom jij ook? Je kunt kaartjes bestellen via Theater Aan de Slinger: https://www.aandeslinger.nl/programma/workshop-onze-toekomst-in-1-verhaal
I.v.m. een beperkte bezetting door de maatregelen kan het zijn dat de kaarten snel uitverkocht zijn. Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan dat je op de reservelijst wilt komen. Je ontvangt een e-mail als er kaarten beschikbaar komen.

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact en via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.