dinsdag, 08 februari 2022 12:51

Gratis cursus Klik & Tik in de Bibliotheek Houten-Centrum

Op 15 februari start in de Bibliotheek Houten-Centrum de gratis cursus ‘Klik & Tik’. In 8 bijeenkomsten leren deelnemers hier de basisbeginselen om zelfstandig(er) te kunnen werken op een laptop, iPad of tablet.

De cursus is veilig te volgen in kleine groepjes met voldoende afstand van elkaar. Deskundige vrijwilligers helpen de deelnemers om wegwijs te worden in de wereld van de computer. Aan bod komen thema’s als informatie zoeken, een brief typen, e-mailen, online een afspraak maken en betalen via de computer. Deelnemers kunnen ook zelf onderwerpen aandragen. Daarnaast is er in het programma genoeg tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie.

De cursus is geschikt voor beginners van alle leeftijden. Hij bestaat uit 8 wekelijkse lessen, iedere dinsdag vanaf 15 februari in de Bibliotheek Houten-Centrum, Onderdoor 158. De deelnemers kunnen kiezen voor de ochtendcursus met lessen van 9.30 tot 11.30 uur en de middagcursus met lessen van 13.30 tot 15.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden bij Taalhuis Houten, telefonisch op 06 109 955 21 of per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Digitaal inloopspreekuur 
Wie geen cursus wil volgen, maar wel vragen heeft over het gebruik van telefoon, laptop of computer is welkom bij de Digi-inloop. Dit digitale spreekuur is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Houten-Centrum. Iedereen kan zo binnenlopen; een afspraak maken is niet nodig.