vrijdag, 18 februari 2022 13:20

Lente-Uitjes, jeugdtheater in de voorjaarsvakantie

Theater Aan de Slinger pakt uit met een fijne week Lente-Uitjes, jeugdtheater in de voorjaarsvakantie. 

Het programma:

Voorstelling ‘Muk’ (2+) di 1 maart om 11.00 uur. Een d(r)oldwaas muzikaal avontuur van Muk, een hondje om van te houden, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder.

De Nederlandse familiefilm: Captain Nova (6+) draait wo 2 maart om 14.00 uur in de Kleine Zaal. Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?

Volg do 3 maart van 13.00 tot 14.00 uur een superleuke theaterworkshop van de Jeugdtheaterschool Aan de Slinger in de JTSzaal van Aan de Slinger.

De voorstelling ‘Oma is een Avatar’ (8+) HNTjong speelt do 3 maart 14.30 uur in de Theaterzaal. BFF’s Zoë en Amani hebben allebei hun oma verloren. Ze voelen een groot gemis en besluiten nieuwe oma’s te maken in virtual reality. Oma wordt een avatar.

Op vr 4 maart komen De Dansers langs met een voorstelling én een workshop. De voorstelling ‘VIER’ 4+ speelt om 14.30 uur. De voorstelling gaat over een reis door de jaargetijden. Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente, en van zomerse vrijheid naar herfstige nostalgie. Met na afloop een superleuke dansworkshop.

Meer informatie, tickets en opgeven voor de workshops zie www.aandeslinger.nl