vrijdag, 04 maart 2022 11:00

Aan de Slinger

fotograaf: Félice Hofhuizen fotograaf: Félice Hofhuizen

Bericht van Aan de Slinger. Met aandacht voor het theaterconcert 'Black Magic Woman - The music of SANTANA', The Best of IDFA, Van Dik Hout en Meneer Monster

Hits van Carlos Santana 
De band The Five Great Guitars dat zijn oprichter Jan Kuiper met zijn gitaarvrienden Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer, Digmon Roovers en Marcel de Groot. Op vr 11 maart 20.15 uur spelen ze de muziek van Carlos Santana met het theaterconcert ‘Black Magic Woman – The music of SANTANA’. 

Van Dik Hout 
Op vr 18 maart verwelkomen we een van de grootste Nederlandse bands van de afgelopen 25 jaar: Van Dik Hout. Wie kent ze niet, van hits als Stil in mij, Alles of Niets en Meer dan een ander. De band speelt in Houten in een zeer bijzondere setting: akoestisch. Op vrijdag 18 maart om 20.15 uur. 

Meneer Monster speelt Lucky Luuk 4+
Meneer Monster neemt za 19 maart om 14.30 uur de Theaterzaal van Aan de Slinger over. In de voorstelling ‘Lucky Luuk’ 4+ word je meegenomen in magische miniatuurwereld gebaseerd op de stripreeks Lucky Luuk. Drie stoere ‘kolder powboys’ banen zich een weg door hun verbeelding. Een heerlijke lage-landen-western voor het hele gezin, met meerstemmige western muziek en handgemaakte special effects. 

The Best of IDFA on Tour
Tijdens Maart Filmmaand is een fantastische selectie aan documentaires te zien van The Best of IDFA on Tour op zo 13 maart om 11.00 uur. Vier prijswinnende films die door de jury’s van IDFA 2021 zijn bekroond om hun uitmuntendheid, omdat ze urgente verhalen vertellen of omdat ze je op een bijzondere manier raken. Het programma duurt van 11.00 tot 16.30 uur. Onze huiscateraar Deksels Lekker serveert een lunch, hiervoor zijn ook tickets beschikbaar. 

Meer info en tickets www.aandeslinger.nl