maandag, 07 maart 2022 15:11

Bijeenkomst “Wonen voor mensen met een beperking”

Op dinsdagavond 29 maart organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten van ‘van Houten&co’ samen met Belangenvereniging Sien een bijeenkomst over Wonen voor mensen met een beperking. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Huis van Houten (boven de bibliotheek aan het Onderdoor) op de eerste verdieping van 19.30 tot 21.00 uur. 

Woon- en logeermogelijkheden in de regio
De avond is bedoeld voor ouders van jongeren met een beperking, die zich oriënteren op woon- en logeermogelijkheden in de regio. Waar kun je terecht en wat is hiervoor nodig. Naast de reguliere zorgaanbieders is er ook aandacht voor de mogelijkheid tot ouderinitiatief.  

Stichting Axelhof
Evelien Westeneng, moeder van Axel, komt vertellen over Stichting Axelhof,een bijzonder wooninitiatief in Houten waar acht jong volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme hun thuis hebben gevonden. Een plek waar zij zich binnen hun eigen grenzen lichamelijk en geestelijk kunnen ontwikkelen en gelukkig zijn.

Aanmelden 
Wil je deze interessante avond bijwonen? Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meerdere bijeenkomsten Dit jaar zullen er meerdere bijeenkomsten georganiseerd worden door Steunpunt Mantelzorg Houten en Belangenvereniging Sien.
Zet de data alvast in je agenda!
10 mei Seksualiteit
7 juni Werk en Dagbesteding
20 september Bewind Mentorschap Erfrecht
15 november Help mijn kind met een beperking wordt 18. Alle regeltaken op een rij.