maandag, 07 maart 2022 15:19

Yoga in Tull en ‘t Waal

Vanaf april wordt er wekelijks op maandagavond yogales gegeven in Het Gebouw aan de Kerkebogerd 1 in Tull en ’t Waal. Deze lessen worden georganiseerd door Cursus&co van ‘van Houten&co’. 

Er wordt gewerkt aan het losmaken van het lichaam en aan lichaamshoudingen. Daarbij komen ademhaling en ontspanning ruim aan bod. Er ontstaat, zowel lichamelijk als geestelijk, meer soepelheid en balans. Yoga is zeker niet zweverig, maar met beide voeten op de grond. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, jong of oud, dik of dun, stijf of soepel en ook geschikt bij fysieke klachten.
Wil je deelnemen aan de Yoga-lessen in Tull en ’t Waal? Kijk op www.vanhoutenenco.nl en meld je aan! Cursus&co heeft meerdere yoga-groepen in Houten. Door de versoepeling van de maatregelen zijn er weer plekken vrij gekomen. 

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact en via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525.
Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.