zondag, 13 maart 2022 09:55

Maart - filmmaand

Filmprogramma Maart Filmmaand in Theater Aan de Slinger.

De film King Richard is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film vertelt het levensverhaal van Richards Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden. De film heeft Oscarnominaties voor Beste Film, Beste Acteur, Beste Vrouwelijke Bijrol, Beste Originele Scenario en Beste Montage. De film King Richards draait do 17 en vr 18 maart om 20.30 uur. 

De fascinerende Italiaanse documentaire film Truffle Hunters speelt zich af in de bossen van Piemond, in Noord-West Italië. Een groep oude mannen zoeket samen met hun trouwe honden naar ’s werelds duurste ingrediënt: de witte Alba truffel. Truffle Hunters draait zo 20 maart 14.00 uur met lunch om 13.00 uur. 

Theaterprogramma country, americana en satire 

Op zondagmiddag 20 maart spelen The Dashboard Danglers het concert ‘Take me home’ in de Theaterzaal van Aan de Slinger. Een nieuwe Country en Americana band van Nederlandse bodem.  Ze spelen op eigen wijze nummers onder meer van Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt. Zondagmiddag 20 maart om 15.00 uur. 

Het satirische nieuwsplatform De Speld is bekend van hun eigen onlinepodium en van hun bijdragen in de Volkskrant.  In De Speld Theater gaat het team achter het satirisch nieuwsplatform De Speld de strijd aan met alles wat ons de komende decennia te wachten staat. De Speld Theater (try-out) vr 25 maart om 20.25 uur te zien in de Theaterzaal van Aan de Slinger. 

Meer info en tickets www.aandeslinger.nl