zondag, 27 maart 2022 09:29

Nieuws van Aan de Slinger

Theater Aan de Slinger vraagt aandacht voor de voorstellingen en concerten die binnenkort te bezoeken zijn.

The Music from James Bond: duik onder in de wereld van spionage en glamour
Wie kent de muziek uit de Bond-films niet? Dorona Alberti is al jaren de energieke frontvrouw van de Nederlandse band Gare du Nord. Samen met een ensemble duikt ze op vrijdag 1 april om 20.15 uur onder in de wereld van spionage en glamour. De nieuwe arrangementen van pianist en muzikaal leider Charly Zastrau nemen je mee in het leven van James Bond. 

Breakdance met The Ruggeds’ State Shift
Het Nederlandse breakdance-collectief The Ruggeds behoort tot de absolute wereldtop! De groep komt op zaterdag 2 april om 20.15 uur naar Aan de Slinger met hun voorstelling State Shift: over meegaan of tegen de stroom in zwemmen. Want zoals water verandert van gedaante, veranderen de dansers hun breakdance-moves op de vloer. 

Cabaretvoorstellingen Micha Wertheim en Kasper van der Laan
Op dinsdag 5 april om 20.15 uur zoomt Micha Wertheim met zijn voorstelling Voor Heel Even in op zichzelf, ons, dingen, leven, alles. Op woensdag 6 april om 20.15 uur vraagt Kasper van der Laan zich in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo af waarom de dingen zijn zoals ze zijn en waarom we doen wat we doen. Van der Laan werd in 2019 publiekswinnaar bij het Leids Cabaret Festival en in de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent 2019. 

Madres Paralelas: bijzondere blik op het moederschap
De Spaanse filmmaker Pedro Almodóvar geeft ons een fascinerende blik op het moederschap. Twee vrouwen, Janis (Penélope Cruz) en Ana (Milena Smit), bevallen tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis. Beiden zijn alleenstaand en ongepland zwanger. De film ontving diverse prijzen en draait op 7, 8 en 10 april. 

Meer info en tickets via www.aandeslinger.nl.