vrijdag, 15 april 2022 14:49

Fietsexcursie langs de Houtense buurttuinen

Op zondag 8 mei 2022 organiseert de Milieu Werkgroep Houten een excursie per fiets. De fietstocht voert dit keer langs drie Houtense buurttuinen. Alle buurttuinen zijn initiatieven van de buurtbewoners.

Bij de Bijenkorf basisschool en de Buurtklaver gaat het onder andere om moestuinen, en bij de geluidswal bij de Rondweg ter hoogte van de Borchen zijn bloemen ingezaaid.Op zondag 8 mei 2022 organiseert de Milieu Werkgroep Houten een excursie per fiets. De fietstocht voert dit keer langs drie Houtense buurttuinen. Alle buurttuinen zijn initiatieven van de buurtbewoners. Bij de Bijenkorf basisschool en de Buurtklaver gaat het onder andere om moestuinen, en bij de geluidswal bij de Rondweg ter hoogte van de Borchen zijn bloemen ingezaaid.

De start van de excursie is om 10.00 uur vanaf het gemeentehuis in Houten (onder de toren). Bij de buurttuinen wordt door deskundige betrokkenen uitleg gegeven. We streven ernaar om voor 12.30 uur terug te zijn. De deelname is gratis. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Ook kinderen kunnen aan de excursie deelnemen.