dinsdag, 24 mei 2022 15:30

Circus Snor komt deze zomer naar Schalkwijk met nieuwe show Chapeau!

Een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt 2 uur.

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.
Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop. 

Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. “Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan.” 

KaartverkoopKaartjes voor de voorstellingen kosten 13,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.

Op 25 en 26 juni strijkt Circus Snor neer in Schalkwijk op het evenemententerrein naast PAND Pannenkoek. De volledige speellijst is te vinden op de website van Circus Snor.

Wil je na de voorstelling een pannenkoek komen eten? Vergeet dan niet te reserveren. Vermeld er meteen even bij dat je bij het circus vandaan komt.