dinsdag, 24 mei 2022 15:57

Nieuws van Theater Aan de Slinger

fotograaf: Noortje Palmers fotograaf: Noortje Palmers

Bericht van Aan de Slinger in Houten met daarin onder andere aandacht voor het nieuwe theaterprogramma voor volgend seizoen (2022-2023) dat op de website is in te zien.Bericht van Aan de Slinger in Houten met daarin onder andere aandacht voor het nieuwe theaterprogramma voor volgend seizoen (2022-2023) dat op de website is in te zien.

Het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 22-23 is te bekijken op de website van Aan de Slinger. Het programma loopt van eind augustus tot en met juni volgend jaar. De vrije verkoop start woensdag 15 juni 12.00 uur. Wie Theatervriend is of nu wordt, kan al vanaf woensdag 8 juni 12.00 uur bestellen. 

Downton Abbey & Buitenbioscoop
Liefhebbers van Downton Abbey weten bij de titel al genoeg! De gehele originele cast keert terug op het grote doek voor deze tweede film. Downton Abbey: A New Era draait ‘s avond op 26 en 27 mei, en op zondagmiddag 29 mei. Voor zondag is het mogelijk een heerlijke high-tea na afloop erbij te bestellen. 
Ook in onze bioscoop: de Franse film L'événement op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni. “Zonder drammen toont L’événement de wrange gevolgen van het anti-abortusbeleid” (de Volkskrant 4*). 
Verder in juni onder andere: New Order op 7 en 8 juni, Mothering Sunday op 14 en 15 juni en El Buen Patrón op 21 en 22 juni. 

Op vrijdagavonden tonen we de favorieten van het afgelopen seizoen in de Buitenbioscoop op het theaterplein. Kaartjes zijn slechts € 5,-. Met tot de zomer op het programma: Druk, The Worst Person in the World, Riders of Justice, Mijn vader is een vliegtuig, Supernova en Nomadland.

De Speld Theater
Het satirische nieuwsplatform De Speld, bekend van hun eigen onlinepodium en van hun bijdragen in de Volkskrant, komt met het eerste theaterscript ooit geschreven met een algoritme: De Speld Theater. Op zaterdag 4 juni staat deze 'meest betrouwbare voorstelling ooit' in Aan de Slinger. 

Ga voor het complete theater- en filmoverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl.