zondag, 05 juni 2022 09:53

Nieuws van Theater Aan de Slinger

Bericht van Aan de Slinger met daarin aandacht voor films binnen en buiten, Marc meets Jac Bico, Loeren Festival en de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen dat bijna start.Bericht van Aan de Slinger met daarin aandacht voor films binnen en buiten, Marc meets Jac Bico, Loeren Festival en de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen dat bijna start.

Nieuwe theaterprogramma 2022-2023
Op woensdag 15 juni om 12.00 uur start de reguliere verkoop (op 8 juni start deze al voor Theatervrienden). 

Marc van Vught Meets Jac Bico
De Houtense gitarist, componist en Edison Award-winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. Met zijn serie ‘Marc Meets’ nodigt hij iedereen uit in zijn ‘theaterhuiskamer’ en stelt zijn muzikale vrienden aan je voor. Op zaterdag 18 juni speelt Marc samen met Jac Bico. 

El Buen Patrón: een goede baas, of niet?
De charismatische fabriekseigenaar Blanco (Javier Bardem) staat onder druk omdat hij kans maakt op een lokale onderscheiding.  Om zijn kansen op de prijs niet te verspelen, bemoeit de manipulatieve 'goede baas' zich schaamteloos met het privéleven van zijn medewerkers. Te zien op 21 en 22 juni. 

In de bioscoop binnen: Mothering Sunday (14 en 15 juni) en Delicieux (28 en 29 juni). In de buitenbioscoop: The Worst Person in the World (10 juni), Riders of Justice (17 juni), Mijn Vader is een Vliegtuig (24 juni), Supernova (1 juli) en Nomadland (8 juli).  

Festival Loeren uitgebreid: nu op zaterdag 2 en zondag 3 juli
Festival Loeren in de kersenboomgaard in ’t Goy staat weer voor de deur! Mét een extra avond op 2 juli: dan trapt Loeren af met de bijzondere dansvoorstelling Föld van de Hongaars-Nederlandse choreografe Krisztina de Châtel. Voorafgaand kun je dineren in de boomgaard.  Voor meer informatie en tickets: www.loeren.nl.

Ga voor het complete film- en theateroverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl.