dinsdag, 28 juni 2022 17:45

Het koor De Zingende Vuurtoren maakt doorstart en zoekt een nieuwe dirigent

De Zingende Vuurtoren, een gemengd zangkoor van 35-40 enthousiaste senioren dat georganiseerd wordt door Cursus&co van ‘van Houten&co’, maakt een doorstart.

Na een sterke terugloop van koor- en combo-leden door de corona-periode werd het tijd voor een nieuw geluid. Iedere woensdagavond zingen zij in Theater Aan de Slinger Nederlandstalige liedjes, van oudhollandse liedjes, liedjes uit de zestiger en zeventiger jaren, tot hedendaagse liedjes.

In mei is er een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe bestuursleden, Anneke Noordermeer, Hans Sluiter en José Kloosterman, gaan vol enthousiasme aan de slag om er weer een volledig koor van te maken, zodat ze over een paar maanden weer uit volle borst de Nederlandstalige liedjes meerstemmig kunnen zingen. Ben jij sopraan of bas en lijkt het je leuk om in een koor te zingen? Sluit je dan aan! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Het zangkoor is niet alleen op zoek naar sopranen of bassen, ze zijn ook op zoek naar een dirigent! Ben jij of ken jij een dirigent die ervaring heeft in het leiden van een koor met combo, die in staat is de koorleden een goede zangtechniek bij te brengen en plezier heeft aan het “eruit halen wat erin zit” en dat plezier weet over te dragen? Neem dan contact op met de voorzitter van de Zingende Vuurtoren Hans Sluiter, tel. 06 44 373 948 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Niet alleen het zingen is belangrijk voor de leden, ook saamhorigheid en gezelligheid spelen een grote rol. Kijk voor meer informatie over De Zingende Vuurtoren op www.vanhoutenco.nl of www.dezingendevuurtoren.nl.

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact en via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-, workshop- en lezingaanbod.