zondag, 26 maart 2023 19:42

Aan de Slinger - Met een wervelende show vol muziek, beelden en humor

fotograaf Bas de Brouwer fotograaf Bas de Brouwer

Een bericht van Aan de Slinger, met daarin aandacht voor de show van De Kiesmannen - Op zoek naar Europa

De Kiesmannen: op zoek naar Europa
De Kiesmannen, Anton de Bies, Dorien van Gent en Dylan Ahern, komen naar Aan de Slinger op zaterdag 1 april. Met Op zoek naar Europa, een wervelende show vol muziek, beelden en humor, gaan De Kiesmannen samen met het publiek op zoek naar het Europese verhaal van vandaag. Ze nemen je mee op een reis langs de rafelranden van het continent en naar het kloppend hart van het nieuwe Europa. 

OLDENHERMANNS - FCKD!
In FCKD! gaat OLDENHERMANNS de strijd aan met global warming en probeert er ondertussen een awesome tijd van te maken. FCKD! is een apocalyptische klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken. Dat is doemdenken en tegelijk lachen om wat ons te wachten staat.
Cabaretduo OLDENHERMANNS is zaterdag 8 april te zien in de Theaterzaal van Aan de Slinger. 

Verder in de Theaterzaal
De veelzijdige Nabil met zijn voorstelling Absurd, op vrijdag 31 maart. Het wordt een avond met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Films in de Kleine Zaal
Cate Blanchett speelt in Tár de rol van grensverleggende dirigent Lydia Tár.  Wegens succes is de film nog een keer toegevoegd aan het filmprogramma van Aan de Slinger. Te zien op donderdag 30 en vrijdag 31 maart en 5 april. is 
Op zaterdag 1 en donderdag 6 april staat de Franse film Presque op het programma. Een echte feelgood film. Een film die in de voetsporen treedt van Intouchable en Hors Normes. Kaartverkoop

Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl