woensdag, 15 maart 2023 11:27

Benefietconcert ‘A Night like This’

Zaterdag 25 maart 2023 gaat fanfare Kunst na Arbeid (KNA) zangeres Esther van Hees begeleiden tijdens een fantastisch avondvullend benefietconcert in het theater aan de Slinger. De volledige opbrengst zal worden besteed aan geweldig maatschappelijk doel; voor de bewoners van het verzorgingstehuis ‘Houtens Erf’, waarvoor de afgelopen jaren bijzonder moeilijk zijn geweest.

De Belgische zangeres Esther van Hees heeft haar master Jazz behaald in Tilburg, haar prachtige stem gebruikt ze makkelijk voor verschillende muziek stijlen. Dit concert heeft een jazzy karakter, met nummers zoals uiteraard ‘Hallelujah’ (Cohen), ‘Laat me’ (Wende Snijders) en ‘Feeling Good’ (Michael Bublé). Een eerder indrukwekkend optreden tijdens de cultuurnacht maakte vele houtenaren enthousiast en vraagt om een vervolg.

Naast deze lichte muziek zullen ook aansprekende fanfare werken zoals Adornia van Jacob de Haan en Cordilleras de Los Andes van Kees Vlak, de laatste nummer met duidelijke Latijns-Amerikaanse invloeden. 

Door COVID is de fanfare KNA zich bewuster geworden van haar maatschappelijke relevantie voor de gemeente Houten. Zij biedt de jeugd en volwassenen de mogelijkheid muziek te (leren) maken, en is muzikaal present op verschillende evenementen in Houten zoals op koningsdag en de avondvierdaagse. Door uw bezoek aan dit concert heeft u een prachtige muzikale avond en, net zo belangrijk, u steunt het verpleegtehuis ‘Houtens Erf’.

KNA en haar dirigent Rodin Rosendahl zullen borg staan voor een uitmuntende muzikale kwaliteit. Vanaf 19:30 uur bent u welkom in het theater ‘aan de Slinger’ voor het concert dat om 20:30 aanvangt. De kaartverkoop (7,50 euro per persoon, voor het goede doel) is vooraf online www.aandeslinger.nl en ’s avonds aan de zaal. Tot 25 maart!