donderdag, 23 mei 2024 18:56

Het Fort Feest

Kom de zomer vieren met ons op het Fort Feest van Play! We transformeren het Fort aan de Waalse Wetering tot een speelplaats, waar we samenkomen voor een viering van de zomer. Het programma belooft een dag vol betoverende activiteiten en inspirerende ontmoetingen.

 We beginnen de dag met een verbindende openingsworkshop. Daarna begint het programma met speelse workshops die we nog aan het samenstellen zijn. Denk aan hoepelen, contact improvisatie tot aan acroyoga! Naast workshops zijn er doorlopende activiteiten, bijvoorbeeld armbandjes maken of tarotlezingen. (Lees verderop als je iets zou willen aanbieden!). En ook muziek ontbreekt niet op het fort! We gaan lekker mantras zingen met Bart-Jan en we gaan ook nog een dansje wagen. Tot slot is er genoeg chillspace op het Fort om lekker te ontspannen en/of te verbinden met elkaar.

Over het Fort Feest

 • Drinken doen we alcoholvrij.
 • Eten om te delen: Het avondeten doen we met behulp van potluck. Bij de ticketverkoop kun je kiezen uit een ticket entree + ik neem een quiche mee; entree + ik neem een salade mee; of entree + ik neem een toetje mee. Dus leef je uit in de keuken en deel jouw heerlijke vega(n) gerecht met de rest.
 • Drinken doen we alcoholvrij.
 • Neem zelf een lekker kleedje mee om op te zitten (en een outfit passend bij het weer)
 • Kinderen zijn heel welkom! Er is een gelimiteerd aantal kindertickets beschikbaar, dus wees er snel bij :-)

 Impressie Programma (exacte aanbod volgt nog :-))

 • Improvisatietheater
 • Mantra zingen
 • Gezamenlijk potluck eten
 • Hoelahoep
 • Acro Yoga

En wellicht ontstaan er nog andere gezellig verrassingen!

Timetable volgt later!

Bijdragen?

Wil jij deelnemen als aanbieder voor een doorlopende activiteit of workshop? Bijvoorbeeld door middel van tarotlezingen geven, workshops in armbandjes maken, massages geven of dreadlocks maken? Leuk! Er zijn veel mogelijkheden, dus als je jouw passie wil delen met onze community, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een korte beschrijving van jezelf, je workshop/activiteit en eventuele ruimte- of capaciteitsvereisten.

 We kijken er naar uit om samen met jullie de zomer te vieren op het Fort Feest!

 Praktisch

Voor: De gezellige Play & Freedive community! Er is plek voor maximaal 100 feestvierende leukerds :-)

Door: Bart-Jan, Simone, Dette en Eva!
Datum: 29 juni 2024
Tijd: 14:00 – 22:00
Inloop: 13:30
Openingsworkshop 14:30
Afsluitingsmoment 21.30
Uitzwaaien 22:00

Ticketprijs:

24,50 (+ een potluckbijdrage). Tickets kun je hier boeken.

 Locatie:

Fort Werk aan de Waalse Wetering
Waalseweg 22
3999 NS Tull en Het Waal

Hoe kom ik er?

 • OV of carpoolen is the best! In dit document kan je samen reizen initeren: 
 • Fietsen vanaf Utrecht is een lekker ritje! Of pak de OV fiets vanaf Houten
 • Toch met de auto? Parkeren kan beperkt, op het parkeerplaatsje tegenover het Fort. Zet deze niet in de berm! 600 meter verderop kan je eventueel ook parkeren bij de recreatieplas.

 ~ Einde van het feest

We houden de buren daar graag te vriend! Dus wees een beetje rustig als je van het terrein afloopt of fietst :-)

Over Play

PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

De hele PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/ 

Over Freedive 

Freedive (onderdeel van Play Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan!

De hele Freedive agenda: http://www.freedivecommunity.nl/