vrijdag, 05 juli 2024 15:36

Yoga & stiltewandeling

Yoga & stiltewandeling Eva Bours

Ga mee de natuur in om te vertragen en te ont-moeten met zachte en rustige yoga en dompel jezelf onder in jezelf, in de stilte. Geef jezelf anderhalf uur ontspanning en start de zomervakantie met jezelf!

Vanaf onze ontmoetingsplek starten we met een wandeling over het landgoed naar een fijne groene plek. Daar nemen we de tijd om te landen, in het groen en in jouw lijf van dat moment. Dan gaan we over naar zachte yoga, een lichte flow, niet te ingewikkeld en met inspiratie vanuit de Qi Gong. Rustig op de adem om zo uit je hoofd te komen. Als het weer het toelaat, zoeken we ook houdingen laag bij de grond op, en houden we die wat langer aan, zoals bij yin yoga. Hopelijk lekker met de zon op onze rug!

Vanuit hier gaan we verder de natuur in met een wandeling in stilte. Alle ruimte en aandacht voor jezelf en wat er op dat moment is. Alle tijd om de natuur in je op te nemen en stil te staan bij jezelf - even niets hoeven. Vertragen en ont-moeten; jij, hier, nu.

We beginnen we met een lekker kopje thee en ronden samen kort af, daarna kun je verder genieten van je dag!

Deze keer nemen we de hart-openende energie van de zomer mee in onze yoga en wandeling!

Kosten: €22 inclusief een drankje & lekkers en een leuk souvenirtje. 

Praktische info:

  • Datum en tijd: vrijdag 12 juli 10:00 - 11:30 uur
  • Locatie: Landgoed Amelisweerd. De exacte startlocatie krijg je als je je hebt aangemeld - de plek is sowieso goed met fiets, OV en auto bereikbaar!
  • Neem graag je eigen yogamatje of een handdoek mee. Mocht je er geen hebben, dan kan ik dat voor je regelen, laat het dan even weten!
  • Pas je kleding aan, comfortabel en laagjes kan heel fijn zijn.
  • Tenzij het keihard regent en stormt, gaan we altijd door!

Meld je aan!