vrijdag, 05 juli 2024 15:41

Zomeravondyoga

Zomeravondyoga Eva Bours

Geniet van de warme zomeravond met een extra lange buitenyogales! Lekker vertragen met zachte yoga met de ruisende bomen om je heen op landgoed Amelisweerd. Ga je mee?

Dompel je onder in het bos, omringd door warmte, zachte beweging, rust en inspiratie. Geef jezelf tijd en aandacht om zo weer je lijf te voelen en steeds meer en meer te ontspannen.

Vanaf onze ontmoetingsplek starten we met een wandeling over het landgoed naar een fijne groene plek. Daar rollen we onze matjes uit. Via rustige oefeningen landt je steeds meer op je mat en in je lijf, en op de aarde onder je. We combineren een zachte rustige flow op de adem met Qi Gong en bouwen rustig af naar yin yoga houdingen. Dat zijn ontspannende zittende en liggende houdingen.

Zo geniet je volop van een avond voor jezelf, in de natuur. ​

We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers plus het trekken van een inspiratiekaart!

Kosten: €22 inclusief een drankje & lekkers en een leuk souvenirtje. 

Praktische info:

  • Datum en tijd:woensdag 21 augustus 19:00 - 20:30 uur.
  • Locatie: Landgoed Amelisweerd. De exacte startlocatie krijg je als je je hebt aangemeld - de plek is sowieso goed met fiets, OV en auto bereikbaar!
  • Neem graag je eigen yogamatje of een handdoek mee. Mocht je er geen hebben, dan kan ik dat voor je regelen, laat het dan even weten!
  • Pas je kleding aan, comfortabel en laagjes kan heel fijn zijn.
  • Tenzij het keihard regent en stormt, gaan we altijd door!

Meld je aan!