zaterdag, 24 augustus 2013 21:18

Start computercursussen in september

In september starten er weer diverse computercursussen bij Cursus&co. De computer is niet meer weg te denken uit deze tijd; een e-mail sturen, treintijden opzoeken op het internet, een foto bewerken, een brief maken... er zijn vele mogelijkheden.

Er zijn diverse cursussen, zoals een basiscursus Kennis maken met Windows 7 of Windows 8, waarbij u de beginselen leert hoe om te gaan met de computer. Bent u daar al mee bekend? Wellicht is de cursus internet of e-mail iets voor u. En ook is er een cursus fotobewerken waarbij u leert zelfgemaakte digitale foto’s mooier maken en op een leuke manier te presenteren. Of heeft u misschien een iPad? Wellicht is de cursus Starten met de iPad dan iets voor u. De computerlessen zijn gericht op 50 plussers maar ook geschikt voor mensen die jonger zijn en de computer nog moeten leren kennen. Een overzicht van alle computercursussen is te vinden op www.cursusenco.nl en er is ook een folder verkrijgbaar bij Cursus&co, Centrum Lorech en Centrum Markant van 'van Houten&co'.

Op vrijdag 13 september is er van 15.00 tot 16.00 uur in Centrum Lorech een inloopmiddag met informatie over de nieuwe computercursussen van dit najaar. Naast een presentatie geven de docenten uitleg over de cursussen en kunt u zich direct inschrijven. Inschrijven kan nu al via de website www.cursusenco.nl, of bij Cursus&co waar twee beroepskrachten en een aantal vrijwilligers u graag van dienst zijn. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.