maandag, 08 april 2013 05:47

Uw idee of project op Streekplatform bijeenkomst?

Uw idee of project op Streekplatform bijeenkomst? Heeft u een goed projectidee of project in de Kromme Rijnstreek? En heeft u anderen nodig om dit verder te brengen? Wij helpen u graag verder dat te organiseren. Mogelijk is uw idee of project geschikt om tijdens de volgende Streekplatform bijeenkomst te presenteren.

 

U krijgt dan wellicht hulp vanuit de andere aanwezigen bij deze bijeenkomst. De bijeenkomst is een live marktplaats. We zetten aanbod en vragen rondom initiatieven voor de Kromme Rijnstreek op verschillende manieren in de "etalage". Naast burgerinitiatieven zijn ook overheidsopgaven van harte welkom. We hopen samen met u een energieke en inspirerende middag te beleven met praktische resultaten als uitkomst! Kijk op onze agenda voor de volgende bijeenkomst. Of klik hier om contact op te nemen. Of bel Eline van de Veen, 06-45047734.  
 

Lees meer http://streekhuiskrommerijn.nl/doe+mee/initiatieven+marktplaats/193345.aspx?t=uw%20idee%20of%20project%20op%20streekplatform%20bijeenkomst?