vrijdag, 10 mei 2013 10:56

Uw project op het podium tijdens Winterstreekplatform?

Doe mee met Winter Streekplatform Kromme Rijn op 14 november. Ook U kunt hier uw idee of project voor de Kromme Rijnstreek verder brengen. Deel uw actuele vraag of aanbod en laat u verder helpen door de aanwezigen.

Neem hier contact op en wij bereiden dit met u voor. Dan presenteert u hopelijk uw idee of project. Voor vragen kunt u terecht bij: Eric Veltink: 06-44402475. 

Samen werken we aan behoud en vernieuwing van het platteland en haar kleine kernen én aan de regionale groene economie. Anders dan veel bijeenkomsten is deze netwerkbijeenkomst vooral gericht op actie.Deelnemers komen met een duidelijke vraag of met een helder aanbod aan de streek. Doel is om deelnemers en bezoekers samen te brengen en daadwerkelijk verder te helpen met projecten, bedrijfsplannen en persoonlijke ambities.

U kunt zich hier direct aanmelden als bezoeker.

Er zijn inmiddels 2 Streekplatform bijeenkomsten geweest. Per keer presenteerden ca. 10 initiatiefnemers hun idee of project en waren er zo’n 100 mensen aanwezig om hen te helpen. Nieuwe samenwerking ontstond tussen een aantal initiatieven t.b.v. de streekpromotie, waaronder een ‘ landschapsbeleving arrangement’ en een rustpunt in Langbroekerwetering. De Hoogstambrigade vond een bestuurslid voor hun nieuwe stichting en een aantal nieuwe vrijwilligers en werklocaties op particulier grondgebied. Lees meer>>

Lees meerhttp://streekhuiskrommerijn.nl/doe+mee/initiatieven+marktplaats/201272.aspx?t=uw%20project%20op%20het%20podium%20tijdens%20winterstreekplatform?

Media