vrijdag, 06 september 2013 13:16

Zelfverdediging en weerbaarheid voor meiden en jongens

Eind september start weer de populaire cursus ‘Zelfverdediging en weerbaarheid’ voor meisjes. Deze cursus komt vanuit het jongerenwerk van 'van Houten&co' en wordt aangeboden via Cursus&co.

Nieuw dit najaar is ook een cursus weerbaarheid en zelfverdediging speciaal voor jongens. De trainingen weerbaarheid leert jongens en meisjes beter omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Bijvoorbeeld op school, op straat, bij de sportclub, met vrienden, vriendinnen en thuis. Deelnemers leren waar hun grenzen liggen en hoe ze die duidelijk kunnen maken. Na afloop van de training kunnen ze beter voor zichzelf opkomen in lastige situaties. Ook leren ze zelfverdedigingtechnieken waardoor hun zelfvertrouwen groeit en hun uitstraling sterker wordt.

De cursus bestaat uit 9 lessen van anderhalf uur en wordt afgesloten met een examen. Daarnaast is er voor meiden die de basiscursus hebben gevolgd een vervolgcursus. De kosten voor de basis cursussen zijn € 95,00 (u pas: € 47,50). Registeren en inschrijven kan op www.curusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.