donderdag, 12 september 2013 15:49

Leer een taal bij Cursus&co

Leer een taal bij Cursus&co
Voor iedereen die graag een taal wil leren heeft Cursus&co dit najaar weer een aantal leuke taalcursussen. Zo kunt u zich verdiepen in de Engelse taal bij cursussen 'Engels conversatie met theoretische ondersteuning' (start woensdag 2 oktober) of de cursus 'Engels op reis/converstatie' (start dinsdag 8 oktober). De cursussen worden gegeven door een bevoegd docent met ruime ervaring in het volwassenenonderwijs en de lessen worden in een kleine groep gegeven waardoor u veel persoonlijke aandacht krijgt.
Ook staat de cursus 'Duits conversatie' op het menu. Maar wat dacht u van een cursus 'Gebarentaal' waarbij u leert communiceren met gebaren? Na deze cursussen kunt u het allemaal. Er zijn nog enkele plekken vrij dus geef u snel op!

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.