vrijdag, 27 september 2013 14:24

Creatief op papier

Creatief op papier De kop is eraf! Het nieuwe culturele seizoen is gestart en de eerste cursussen bij Cursus&co zijn al weer van start. Maar er starten de komende weken ook nog diverse cursussen en workshops waarvoor u zich nu nog kunt inschrijven. Zoals de Cursus Tekenen basisvaardigheden en Portrettekenen. De cursus Tekenen basisvaardigheden laat u kennismaken met belangrijke grondbeginselen van het tekenen en schilderen en het plezier in tekenen krijgen. U leert kijken en het reproduceren van wat u ziet zoals vorm schaduwen en compositie. Ook experimenteren we met diverse tekenmaterialen. Deze cursus van 5 lessen start op donderdag 31 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren en kost: € 75,-.
En er zijn nog enkele plekken vrij bij de cursus Portrettekenen die start op maandag 7 oktober. De lessen vinden plaats van 20.00 tot 22.00 uur in Wijkcentrum De vuurtoren. In deze startcursus van 3 lessen leer je de verhoudingen van het portret te observeren en te tekenen. Je bestudeert en analyseert alle onderdelen zoals de ogen, neus, mond en de vorm van het hoofd. Verder krijg je tips over hoe je een portret levendig en gelijkend kan maken. Het materiaalgebruik wordt beperkt tot grafietpotlood en houtskool op papier zodat de nadruk blijft liggen op bovengenoemde aspecten. Het plezier hebben of krijgen in het tekenen van portretten zal in deze cursus de boventoon voeren. De kosten zijn € 53,-. Schrijf je dus snel in! Aanmelden kan op www.cursusenco.nl.
Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.