donderdag, 02 januari 2014 15:12

Bibliotheek en HEMA-academie: gratis online cursussen

Zelf DJ zijn, een mooie presentatie leren maken of het beste halen uit je iPad of digitale camera? Dat kan nu bij de Bibliotheek. Via onze nieuwe gratis online cursussen, die u kunt volgen waar en wanneer u maar wilt.
De Bibliotheek biedt in samenwerking met de HEMA-academie 3 pakketten aan: Vrije tijd, ICT en Sociale vaardigheden/social media.

U mag hier één pakket van kiezen.
In het pakket Vrije tijd kunt u bijvoorbeeld alles leren over wijn of over digitale fotografie. Bij ICT leert u onder andere werken met Excel en PowerPoint. Instagram en Timemanagement zijn enkele van de cursussen die bij Sociale vaardigheden/social media horen.

Alleen voor Bibliotheekleden
U kunt de cursussen alleen volgen als u lid bent van de Bibliotheek. De cursussen zijn een jaar beschikbaar en worden tijdens dat jaar ook nog ververst. Nog geen lid maar wel geïnteresseerd in de cursussen? Ga dan naar de Bibliotheek en schrijf u in!

Hoe werkt het?
Op www.bibliotheek.nl/hema-academie vindt u meer informatie over de pakketten en de cursussen. Daar wordt ook uitgelegd hoe u met uw bibliotheekpas direct met de cursussen aan de slag kunt.
 
De Bibliotheek en HEMA-academie wensen u veel leerplezier en succes!