donderdag, 02 januari 2014 15:20

Nieuw podium voor media, educatie en persoonlijke ontwikkeling

Eind januari gaat 'De Verdieping' van start : een innovatief activiteitenprogramma rond de thema’s 'Media en mediawijsheid', 'Leven en werk' en 'Hart en ziel'. Voor iedereen, dus ook voor u!
Een kleine impressie van het eerste programma: een lezing over het puberbrein, veilig internetgebruik, een basiscursus digitale fotografie en een training hoe je meer succesvol kunt zijn in je werk.

De Verdieping is een initiatief van Bibliotheek Lek & IJssel, in samenwerking met plaatselijke maatschappelijke organisaties en bedrijven. Op het programma vindt u straks workshops, cursussen, lezingen en trainingen. Voor alle inwoners en voor alle instellingen en bedrijven.
De Verdieping krijgt een eigen website waarop u het volledige programma kunt vinden. Ook inschrijven en betalen kunt u daarop meteen regelen. Deze website wordt op 15 januari 2014 officieel geopend, met het eerste activiteitenprogramma. Dat start eind januari in Houten. IJsselstein en Vianen volgen later.
In de loop van januari kunnen we u meer informatie geven over de website en het programma van De Verdieping. Blijf ons volgen!