vrijdag, 02 mei 2014 16:51

Creatieve dag voor het goede doel

Op dinsdag 20 mei wordt er in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld een gezellig creatieve dag gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door Charlotte, Emmelotte, Anika & Sabeth voor hun Maatschappelijke Stage i.s.m. 'van Houten&co'.
In twee creatieve handwerk- workshops worden octopusjes en inktvisjes gemaakt voor kinderen die in een couveuse liggen. Iedereen is welkom van 9.30 tot 11.30 uur of/en van 13.30 tot 15.00 uur. U kunt zelf kiezen of u een octopus wil maken of kleine Inktvisjes. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om leuke pomponnetjes te maken, deze zijn niet voor het goede doel, maar wel leuk om te maken.
Bij beide workshops is iemand aanwezig om u te helpen. Iedereen is welkom bij de workshops, jong en oud en mensen met en zonder beperking.

De workshop zelf is gratis, wel wordt er een bijdrage van € 2,50 gevraagd voor de materiaalkosten. Als u wilt, kunt u ook zelf haaknaalden en wol meenemen. Locatie: 'van Houten&co', Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, 3991 MX Houten. Voor het inschrijven of meer informatie kunt u bellen naar 06-25170570 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.