vrijdag, 23 mei 2014 12:28

Gymnastiek Mannen in Beweging

Begin de week goed door elke maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur mee te doen met de gymnastiekgroep Mannen in Beweging. Onder begeleiding van docent Co van Bennekom maakt u gevarieerde bewegingsoefeningen. Conditietraining, spel, muziek en geheugentraining zijn terugkerende onderdelen.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want u betaalt slechts € 3 per les. En als u in het bezit bent van een U-pas krijgt u zelfs 50% korting! Kortom: dit zijn onweerstaanbare omstandigheden om uw lijf fit en soepel te maken of te houden. Wij nodigen u graag uit om een gratis proefles te volgen. Wilt u liever eerst een keertje komen kijken? Dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom in Centrum Markant, Het Kant 199.

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.