vrijdag, 23 mei 2014 12:24

Cursus: Buiten schilderen en tekenen

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de cursus ‘Buiten schilderen en tekenen’. De cursus begint op dinsdag 17 juni en iedereen is welkom. Of je nu beginner of gevorderd bent: docent Theo Briggeman heeft voor elk wat wils. Zoals de naam al aangeeft vindt de cursus buiten plaats en maak je kennis met het schilderen en tekenen van landschappen.

De cursus duurt vijf middagen van 14.00-16.00 uur. Interesse? Zin om mee te doen? Nu kan het nog. Kom mee naar buiten, geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft en combineer je creativiteit met gezelligheid. Deelnemers kunnen zich verzamelen in zaal 6 van Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30.

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.