zondag, 18 mei 2014 18:29

Programma Senioren Zomerschool

Vanaf maandag 26 mei zijn de programmaboekjes van de Senioren Zomerschool verkrijgbaar. U kunt ze afhalen bij o.a. alle centra van 'van Houten&co', het Gemeentehuis, de Bibliotheek, en dit jaar ook in Dorpshuis De Wiese in Schalkwijk. De leden van de ouderenbonden ontvangen thuis een exemplaar.

De werkgroep van de Senioren Zomerschool is er trots op u zes weken lang weer een gevarieerd programma van activiteiten te kunnen aanbieden. In de periode van maandag 21 juli tot en met zaterdag 30 augustus 2014 verzorgen we wekelijks activiteiten met een recreatief, educatief en cultureel karakter. U hoeft zich in de schoolvakantie van de (klein)kinderen niet te vervelen!

Zo is er natuurlijk weer een excursie naar de rechtbank en ook de excursie naar het Railcentrum in Utrecht wordt herhaald. Er zijn weer diverse workshops in Houten en natuurlijk ontbreekt een boottocht niet. Binnenkort zal in deze krant meer over het programma bekend worden gemaakt. Ook op www.zomerschoolplus.nl kunt u terecht voor meer informatie.

Voor vragen kunt u van maandag tot donderdag van 09.30 uur tot 12.00 uur terecht bij Cursus&co in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, 3994 KE Houten, tel. 030 63 642 55. U kunt ons bellen, maar u mag ook langskomen.