zondag, 18 mei 2014 08:55

Zomerworkshop filosofie

Hou je van filosoferen? Kom dan naar onze zomerworkshop!

Op dinsdag 24 juni starten we de workshop met het thema ‘utopie’. Daarom zijn we op zoek naar mensen die graag mee willen denken en praten over dit onderwerp. Het woord ‘utopie’ roept vaak associaties op. Die kunnen zowel positief als negatief zijn.

Welk gevoel roept het woord op bij jou? Denk je direct aan het televisieprogramma op SBS6 dat op het moment van dit schrijven 133 dagen telt? Hoe bouw jij je ideale samenleving? Waarom is het van levensbelang dat we de werkelijkheid idealiseren? Samen proberen we er achter te komen waar het utopische denken vandaan komt. Daarbij behandelen we natuurlijk ook denkbeelden van Thomas More en Francis Bacons. Onze docent Jan Prins, al jarenlang docent bij Cursus&co, begeleidt deze workshop. Hij biedt een breed spectrum aan ideeën en beschikt over de bijzondere eigenschap je altijd te kunnen boeien. Meld je aan nu het nog kan. 

We starten op dinsdag 24 juni van 15.00 tot 17.00 uur. De twee keren daarna zijn de twee opeenvolgende dinsdagen. De locatie is Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30.

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.