maandag, 09 juni 2014 18:22

Fiesta de Brazil, zomercarnaval!

Het Nederlands voetbalelftal verblijft op dit moment in Brazilië. Reden voor Carnavalscluppie de Ééncelligen om carnaval in Houten te vieren op geheel Braziliaanse wijze!
Op het festivalterrein van Eetcafé De Kleine Geer organiseert Carnavalscluppie de Ééncelligen op zaterdag 21 juni op Fiesta de Brazil, Zomercarnaval! Die dag dansen bezoekers op de muziek van een Latin band en genieten van een cocktail, witbiertje of ander koud drankje in de zon.

Vanaf 15:00 uur tot ongeveer 21:30 uur is iedereen boven de 18 jaar van harte welkom om samen met de Ééncelligen het Zomercarnaval te vieren.

 Net zoals bij eerdere feesten kunnen bezoekers tijdens het Zomercarnaval genieten van live muziek. Onder het genot van een hapje en een drankje zorgt de heerlijke muziek van Rompecabeza, een echte latin band, voor tropische sferen. Met hun Caribische optreden brengen zij de zomer alvast in Houten. Ook DJ Buurman & Buurman is aanwezig om te zorgen voor lekkere dansmuziek en natuurlijk verschillende WK en oranjehits. Ook zorgen de Ééncelligen samen met Eetcafé de Kleine Geer voor een barbecue en cocktailbar. Natuurlijk zijn de WK-wedstrijden van die dag te zien op een groot scherm. 

De kaartverkoop voor het Zomercarnaval in Houten is gestart. Toegangsbewijzen zijn voor 7,50 euro te verkrijgen bij Mango’s Café, Eetcafé De Kleine Geer en Eet&Café Gewoon Anders. Bestellen van kaarten kan ook via onze website www.eencellig.nl, daar betaal je veilig met iDEAL. Wij sturen je de kaarten dan kosteloos toe! Houdt ook onze Facebookpagina in de gaten, want daar vind je het laatste nieuws en kan je via acties gratis kaarten winnen.

 De Ééncelligen hopen je zaterdag 21 juni te zien om er samen een spetterend en zomers feest van te maken!