donderdag, 14 augustus 2014 19:14

Creatief schrijven

Op woensdag 17 september start bij De Verdieping, in de bibliotheek Houten, de cursus Creatief Schrijven.
De cursusdata:zijn 17 en 23 september, 1 oktober, steeds van 19.30 – 21.30 uur.
De cursus Creatief Schrijven kost € 95 per deelnemer.  Locatie De Verdieping, Bibliotheek Houten, Onderdoor 158, 3995 DX Houten.
Inschrijven kan via www.deverdiepinghouten.nl.

Kom in de schrijf-flow! In deze cursus worden de deelnemers uitgedaagd gebaande paden te verlaten. Verschillende genres worden uitgeprobeerd, zintuigen aangescherpt  en personages en dialogen bedacht.  Onverwachte poëzie en verhalen, zoals een Google-gedicht of een sixwordstory komen langs.  Een levendige, praktische cursus voor iedereen die graag of veel schrijft.  Thuis of op het werk.  Met de boeken van de bibliotheek als decor.  Er is volop ruimte voor zelf schrijven, feedback en uitwisseling in de groep.  En vooral voor veel schrijfplezier.
Docent
Trea Scholten van Tools voor Taal is een ervaren schrijfdocent, schrijver en ondernemer in taal en schrijven. Met haar verrassende opdrachten en interactieve werkvormen maakt ze de schrijfstroom in de deelnemers los. Ze biedt cursussen, workshops en trainingen aan voor ‘plezierschrijvers’, zakelijk schrijvers en journalisten.
De deelnemers aan de voorjaarscursus Creatief Schrijven waardeerden de cursus met een 8,5.

De Verdieping is een nieuw podium voor media, educatie en persoonlijke ontwikkeling. De Verdieping is een initiatief van de Bibliotheek Lek & IJssel in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.