vrijdag, 05 september 2014 00:00

Culinaire workshops

Dit najaar heeft '(K)ook voor jou' weer workshops gepland in de professionele keuken van Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Onder leiding van enthousiaste amateurkoks worden complete menu’s bereid en ter plekke genuttigd.

(K)ook voor jou bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers met koken als passie en dit graag samen doen met andere inwoners van Houten. Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie of hulp bij inschrijven? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. tel. 030-6364255 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit najaar zijn de workshops ook weer gericht op de internationale keuken. Op dinsdag 23 september starten we het seizoen met de workshop de Italiaanse Keuken welke wordt gegeven door Emanuela d’Abantegelo. Op vrijdag 24 oktober is het tijd voor de Vietnamese Keuken waarin Karin van Sprang ons meeneemt naar de oosterse smaken. Verderop in het seizoen kunt u nog genieten bij een workshop rondom de geurige Marokkaanse Keuken en in december kunt u voldoende inspiratie opdoen voor de feestdagen bij de workshop Kerstmenu. De avonden kenmerken zich door de informele en als prettig ervaren sfeer.

De deelnemersbijdrage is slechts € 20,00 (excl. Drankjes). Omdat er maximaal 10 tot 12 plaatsen zijn per workshop is snel inschrijven aan te raden.